Barman pentru restaurant
Divus
5 ноября 2025
Кишинев, Центр
От 1 года
По сменному графику
Не имеет значение
На территории работодателя
Program de lucru 2/2, în intervalul 11:00 – 23:00
- Experiență minimă de 1 ani în domeniul HoReCa (obligatoriu);
- Cunoștințe solide despre băuturi alcoolice și non-alcoolice, rețete de cocktailuri și tehnici de preparare;
- Abilități excelente de comunicare și relaționare cu clienții;
- Atenție la detalii, rapiditate și spirit de organizare;
- Capacitatea de a lucra în echipă și de a menține un mediu de lucru profesionist;
- Disponibilitate pentru program de lucru în ture.
- Experiență minimă de 1 ani în domeniul HoReCa (obligatoriu);
- Cunoștințe solide despre băuturi alcoolice și non-alcoolice, rețete de cocktailuri și tehnici de preparare;
- Abilități excelente de comunicare și relaționare cu clienții;
- Atenție la detalii, rapiditate și spirit de organizare;
- Capacitatea de a lucra în echipă și de a menține un mediu de lucru profesionist;
- Disponibilitate pentru program de lucru în ture.
Знание языков:
Румынский Средний
Русский Средний
Адрес:
Кишинев, Центр
str. Mitropolit Bonulescu Bodoni 17A
str. Mitropolit Bonulescu Bodoni 17A
Дата актуализации:
5 ноября 2025
Телефон:
+373 78059595
Копировать
E-mail:
divus.restaurant@gmail.com
Копировать
Контактное лицо:
Elena
Elena
Отклик отправлен!
Зарегистрированные на сайте кандидаты чаще получают ответы от работодателей и могут напрямую общаться с ними в ЧАТЕ.