Feminin
Chișinău
Pentru a vedea datele de contact ale candidatului trebuie să vă înregistrați și să achitați pentru "Acces la baza de CV‑uri".
Fișier CV încărcat
Acest CV este publicat ca fișier. Acum vizualizați versiunea text a acestuia, care poate fi ușor diferită de original.
Curriculum Vitae
EXPERIENŢA PROFESIONALĂ
- 2017 – 2019: Bucătar Pizza Mania
- 2021 – 2023: Sous chef restaurant Mangal
- 2023 - 2024: Sous Chef Rozmarin – Chef bucătar Golden Pizza / Lansarea meniului Riverside, Kontrast Cafe
- 2024-2025: Chef bucătar Arena Chisinau (Arena Bar&Kitchen restaurant, vip zone, concerte), Brand chef Rozmarin
- 2025: Chef bucătar Restaurant Amano / Lansarea meniului Churchills whiskey bar
EDUCAŢIE ŞI FORMARE
- 2018-2021: Colegiu National de Comert al ASEM – Tehnologia administraţiei publice
- 2022: UTM – Tehnologia şi administraţia alimentaţiei publice
- 2008-2018: Liceul Teoretic s. Gura Bîcului, r-nul Aneni Noi
COMPETENŢE PERSONALE
- Limba maternă: Română
Alte limbi străine cunoscute
- Rusă: Ascultare C2, Citire C2, Participare la conversaţie C1, Discurs oral C1, Scriere C2
- Engleză: A1
Competenţe organizaţionale/manageriale
- Punctualitate, capacitatea de a lua decizii expromt, spirit analitic şi organizatoric.
- Aptitudini de coordonare, lucrul în echipă.
Proiecte şi realizări
- Creaţie culinară şi dezvoltare de concepte, coordonare operaţională de bucătari, controlul costurilor, gestionarea evenimentelor speciale.
- Coordonarea bucătăriei pentru evenimente cu peste 500 de persoane (oaspeţi).
- Crearea unei bucătării de autor originale în cadrul mai multor restaurante.
- Participarea la organizarea cinei tematice gastronomice pentru public VIP.
- Instruirea şi dezvoltarea bucătarilor juniori.
Pentru a vedea datele de contact ale candidatului trebuie să vă înregistrați și să achitați pentru "Acces la baza de CV‑uri".