Masculin
Chișinău
Pentru a vedea datele de contact ale candidatului trebuie să vă înregistrați și să achitați pentru "Acces la baza de CV‑uri".
Fișier CV încărcat
Acest CV este publicat ca fișier. Acum vizualizați versiunea text a acestuia, care poate fi ușor diferită de original.
EDUCAȚIE
2019 - 2023
COLEGIUL POLITEHNIC DIN BĂLŢI
Specializare: Tehnician în calculatoare
2023 - present
UNIVERSITATEA TEHNICĂ ,,GHEORGHE ASACHI” DIN IAȘI
- Specializare: Inginerie şi Management
ABILITĂŢI
- Responsabilitate & Fiabilitate
- Atenţie la detalii
- Lucru în echipă
- Învăţare rapidă & Adaptabilitate
- Managementul timpului
- Comunicare eficientă
- Gândire critică
LIMBI
- Română (Nativ)
- Rusǎ (Nativ)
- Engleză (Intermediar)
PROFIL PERSONAL
Am 22 de ani şi un interes puternic pentru tehnologie şi mediile digitale. Petrec mult timp lucrând la computer și am o bună înțelegere a platformelor online şi a comunităţilor de gaming. Sunt o persoană calmă, responsabilă și rațională, capabilă să analizeze situațiile și să ia decizii echilibrate. Abordez întotdeauna sarcinile cu seriozitate şi atenție la detalii și îmi asum responsabilităţile cu profesionalism. Învaţ repede, mă adaptez uşor şi îmi păstrez atitudinea profesională chiar și în situații dificile.
EXPERIENȚĂ PROFESIONALĂ
Cuffy's of Cape Cod (Experiență Work&Travel SUA) 2024 - 2025
Customer Service
- Am asistat clienții cu întrebări, alegerea produselor și procesul de cumpărare.
- Am oferit un serviciu prietenos și eficient pentru a asigura o experienţă plăcută de cumpărături.
- Am oferit recomandări personalizate și am ajutat la rezolvarea problemelor clienților.
- Am menținut organizarea magazinului şi am realimentat stocul de produse.
- Am procesat tranzacțiile corect şi am gestionat operațiunile de la punctul de vânzare.
- Am colaborat cu echipa pentru a menține funcționarea eficientă a magazinului în orele aglomerate.
Swan River Restaurant (Experienţă Work&Travel SUA) 2024 - 2025
Kitchen Staff
- Am lucrat în bucătărie ca line cook, pregătind diverse feluri de mâncare conform standardelor restaurantului.
- Am fost responsabil principal pentru pregătirea salatelor şi a deserturilor.
- Am verificat zilnic stocurile și am întocmit liste pentru reaprovizionare pentru a asigura continuitatea activității.
- Am asistat bucătarii în pregătirea ingredientelor, porționare şi plating în orele de vârf.
- Am menținut curățenia și organizarea staţiei de lucru în conformitate cu regulile de siguranţă alimentară.
- Am colaborat cu echipa din bucătărie pentru a asigura un flux rapid și eficient al mâncării.
- Am susținut activitatea generală a bucătăriei prin sarcini suplimentare, atunci când a fost necesar.
Pentru a vedea datele de contact ale candidatului trebuie să vă înregistrați și să achitați pentru "Acces la baza de CV‑uri".