Barman pentru restaurant
Divus
5 noiembrie 2025
Chișinău, Сentru
De la 1 an
În ture
Nu contează
În locația angajatorului
Program de lucru 2/2, în intervalul 11:00 – 23:00
- Experiență minimă de 1 ani în domeniul HoReCa (obligatoriu);
- Cunoștințe solide despre băuturi alcoolice și non-alcoolice, rețete de cocktailuri și tehnici de preparare;
- Abilități excelente de comunicare și relaționare cu clienții;
- Atenție la detalii, rapiditate și spirit de organizare;
- Capacitatea de a lucra în echipă și de a menține un mediu de lucru profesionist;
- Disponibilitate pentru program de lucru în ture.
- Experiență minimă de 1 ani în domeniul HoReCa (obligatoriu);
- Cunoștințe solide despre băuturi alcoolice și non-alcoolice, rețete de cocktailuri și tehnici de preparare;
- Abilități excelente de comunicare și relaționare cu clienții;
- Atenție la detalii, rapiditate și spirit de organizare;
- Capacitatea de a lucra în echipă și de a menține un mediu de lucru profesionist;
- Disponibilitate pentru program de lucru în ture.
Cunoașterea limbilor:
Română Mediu
Rusă Mediu
Adresa:
Chișinău, Сentru
str. Mitropolit Bonulescu Bodoni 17A
str. Mitropolit Bonulescu Bodoni 17A
Data actualizării:
5 noiembrie 2025
Aplicat!
Candidații înregistrați pe site primesc mai des răspunsuri de la angajatori și pot comunica direct cu ei prin CHAT.